Ny sponsor till loppet

Förberedelserna inför årets lopp är i full gång och arrangörsgruppen jobbar för fullt med att få alla bitar på plats inför den stora dagen. En nyckel för att kunna arrangera en så här pass stor tävling är att vi får hjälp av våra fantastiska sponsorer.

Nu är vi mycket glada över att ha fått in en ny sponsor och det är ett framgångsrikt företag som säljer bildelar, nämligen BG Bildelar som gått in och köpt Guldpaketet vilket gör att de är ett av loppets huvudsponsorer.

Vi från föreningen vill passa på att tacka BG Bildelar för att de väljer att göra denna satsning. De kommer att synas i vår marknadsföring både inför loppet samt självklart längs sträckan och vid målfållan under själva loppet. Det är det minsta vi kan erbjuda som tack för denna fantastiska sponsring.

Som vi alla vet så påverkade ju corona alla arrangemang något oerhört. Det var svårt att genomföra aktiviteter på grund av alla restriktioner som rådde och många arrangörer fick tyvärr ställa in föreställningar, tävlingar och evenemang. Så även vi som tyvärr inte kunde genomföra loppen som planerat under den rådande pandemin.

Men i år kan vi äntligen säga att vi är tillbaka på riktigt med en engagerad och hungrig arrangörsgrupp som kavlar upp ärmarna och jobbar hårt för att allt ska fungera kring loppet.

Vi jobbar ständigt på att få in nya sponsorer så att loppet kan växa och bli större och kommer att fortsätta presentera fler Guldsponsorer här på hemsidan eftersom det ingår i paketet. Vi är givetvis tacksamma för alla sponsorer vi kan få in, stora som små, men vi vill givetvis kunna bjuda våra största sponsorer på något extra som tack för förtroendet.

Inför årets lopp planerar vi att genomföra en aktivitet för våra guldsponsorer i samband med loppet men detaljerna kring detta är inte riktigt klara ännu. Så fort vi får alla bitar på plats kommer vi att uppdatera här på hemsidan så att ni läsare får koll på läget.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *