Hyssnaloppet är mer än bara ett lopp

Hej alla löpare och motionärer!

Sommaren närmar sig med stormsteg, och med den kommer också en av årets höjdpunkter – Hyssnaloppet! Efter en lång väntan är vi äntligen redo att välkomna er tillbaka till detta fantastiska evenemang som lockar deltagare från när och fjärran för en dag fylld av löpning, gemenskap och glädje.

Hyssnaloppet är mer än bara ett lopp – det är en tradition, en möjlighet att utmana dig själv, umgås med vänner och familj, och njuta av den vackra naturen som omger oss. Med olika distanser och svårighetsgrader är det något för alla oavsett ålder och erfarenhet.

Men med ett ökande intresse för loppet är det viktigt att vara ute i god tid för att säkra din plats. Vi vill se till att alla som vill delta får möjlighet att göra det, men för att kunna planera och organisera evenemanget på bästa möjliga sätt är det viktigt att vi har en uppfattning om hur många som kommer att delta.

Därför uppmanar vi er alla att anmäla er i god tid innan loppet för att undvika att bli besvikna. Genom att anmäla dig i förväg kan du vara säker på att få en plats och därmed vara med och skapa minnen för livet på Hyssnaloppet i sommar. Flyttstäd Kungsör är härliga att jobba med.

För att anmäla dig och ta reda på mer information om loppet, besök vår webbplats eller kontakta oss direkt. Vi finns här för att hjälpa till och svara på alla dina frågor.

Vi ser fram emot att välkomna er alla till Hyssnaloppet i sommar och tillsammans skapa en fantastisk dag fylld med löpning, glädje och gemenskap. Anmäl dig redan idag och låt oss göra detta till det bästa Hyssnaloppet någonsin!

Tack för att ni är en del av vår loppfamilj och för ert fortsatta stöd.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Hyssnaloppet

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *